Süet ayakkabı nasıl temizlenir ? Nubuk ayakkabı bakımı nasıl yapılır ?

Herkese merhaba,

Bugün sizlere hepinizin merak ettiği bir konu olan süet ayakkabı temizliği nasıl yapılır konusunda bilgiler vereceğiz. Aynı zamanda nubuk ayakkabı temizliği nasıl yapılır konusu hakkında da bilgi sahibi olacaksınız.

Öncelikli olarak süet ayakkabının tamamını aşağıya doğru, bir fırça ile birlikte tarayarak temizleyebileceğinizi belirtebiliriz. Bunun dışında süet ayakkabıyı ıslak bir bezle silmek çok doğru olmayacaktır. Boyadıktan sonraki işlemlerde ise yukarıya doğru taramak gereklidir. Aynı zamanda yukarıya doğru taradıktan sonra sprey işlemini uygulayarak işlem bitirmiş oluyoruz.

Ayakkabıcılar ya da ayakkabı temizleme firmaları ise kompresör ve köpüklü temizleme işlemleri ile detaylı temizlik sağlamaktadır. Bu uygulamalarda sünger zımpara ve tıraşlama işlemleri de gerçekleştirilebilir. Evinizde temizleyemediğiniz lekeler için bu firmalardan destek alabilirsiniz.

Nubuk ayakkabı ise süet ayakkabının derileşmiş halidir.

Süet veya nubuk ayakkabılar evde bez ile silinir ise süet veya nubuk özelliğini kaybedebilir ve derileşir. Bu işlemi mümkün olduğunca uygulamamak daha doğru olacaktır.

Yazar: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir