Ayna Stilettolar Bu Yılın En Modası!

stiletto-altin-ayna-kadin-topuklu-ayakkabi

Bayanların en vazgeçilmez ayakkabı tercihlerinden biri de Stiletto‘lar. Renk renk çeşit çeşit stiletto modelleri zaman geçse de bir türlü modası geçmeyen ayakkabılar arasında yer alıyor. İnce topukları ve yapısı gereği günlük kullanım için çok rahat olmasa da bayanların büyük bir kısmı yine de stiletto tercih etmekten kendilerini alamıyorlar. Özellikle siyah, ten (nude), rugan, mat ve cilt modelleri tercih dilen stilettolar, her geçen gün yeni modelleri ile eskimeden ayakkabı vitrinlerinde ve online mağazalarda yerleri koruyor.

stiletto-bordo-suet-bayan-ayakkabi-topuklu-kadin12

Ayakkabı modellerinde mat renklerin yanı sıra, parlak ve ayna malzemelerin kullanılması ile birlikte bu durum stilettolara da kullanılarak sezonun en popüler ayna stiletto modelleri online ayakkabı mağazalarında bir süredir yerini aldı.

Bakır stiletto, platin stiletto ve altın stiletto olarak üç renk seçeneği ile ayna stiletto üretimine başlayan Noa Shoes ekibi müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni renk ve ayna malzeme modelleri ile yepyeni stiletto modelleri de üretmeyi planladıklarını belirtiyorlar.

Online mağazacılıkta müşteri memnuniyetini ileri düzeye taşımak için aynı gün ücretsiz kargo ile gönderim yapan Noa Shoes, uygun fiyat alternatifiyle de online ayakkabı alışverişi arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Muhteşem stiletto çeşitlerine aynı gün ücretsiz kargo ve kredi kartına taksit avantajıyla sahip olmak istiyorsanız www.noashoes.com online ayakkabı mağazasını hemen ziyaret edin.

Yazar: Prens

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir